Category Larian Kitar Semula

Larian Kitar Semula 2013

larian-kitar-semula-2013

Salam,

Jarang betul aku menulis kat blog ni skrg sbb aku banyak menulis kat blog www.vitamin4kesihatan.com kepunyaan wife aku. Maybe sbb aktiviti photography aku pun dah berkurangan skrg, ramai sgt photographer skrg ni mcm cendawan tumbuh so aku pun terpaksa bercuti sekejap dan fokus kat blog wife aku, tolong wife aku uruskan blog dier. Wife aku pun dah serius ngan Shaklee skrg so aku support jer.

Aktiviti terbaru aku ialah Larian Kitar Semula 2013, program ni anjuran Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal Dan Pembersihan Awam telah dilangsungkan serentak seluruh Malaysia pada sabtu lepas bersamaan 15 Jun 2013. Seluruh negeri amik bahagian untuk program larian kitar semula ni. Aku ngan wife pon sajer2 jer join sebenarnya sebab ada jugak kawan2 yang join program2 gini so rasa cam best la pulak….ekekekeke..wife aku pon ok jer… kitaorg register masa bulan April lagi so disebabkan larian ni sejauh 5 km (tp jadi 3.5km jer sbb ada tukar laluan), aku pon kena ler upkan stamina sket…ekekekeke....

Jom Baca Lagi....