Category Travel Tips

5 Tips Travel Tanpa Worries

Pasti ramai dikalangan anda yang suka travel? Termasuklah aku walaupun terpaksa berjimat-cermat dari segala sudut supaya dapat travel, maklumlah aku pun bukannya golongan yang bergaji besar dan hanya apabila duit tabung travel penuh barulah dapat untuk berjalan ke tempat orang. Walaupun rasanya ramai yang telah berkongsi tips, tetapi aku tetap nak kongsikan juga 5 tips yang anda boleh guna untuk travel secara jimat dan seronok. 

1. Flight dan Airport Transfer

Bagi mereka yang kaki travel ini, kebiasaannya memang dah alert dengan pelbagai promosi dari Syarikat Penerbangan Tambang Murah terutama Airasia disebabkan ianya sentiasa menawarkan tiket flight yang sangat murah dan mampu milik untuk pelbagai lapisan masyarakat. Mesti anda selalu fokus dengan promosi tempat duduk percuma jer kan? Padahal sebenarnya banyak lagi promosi yang Airasia tawarkan setiap tahun. Apa yang anda boleh buat untuk sentiasa mendapat alert bagi kesemua promosi yang ditawarkan?...

Jom Baca Lagi....