Category World Hunger Relief

Charity Walk World Hunger Relief 2013

charity-walk-be-the-movement-world-hunger-relief-2013-shamphotography

Salam,

Aku ada wat entri ringkas pasal program ni dan akhirnya aku ngan wife berjaya juga berjalan kaki sejauh 5km daripada Istana Kehakiman ke PICC dan patah semula ke Istana Kehakiman bagi menyokong program World Hunger Relief ni. Ada juga yg menipu sbb belum sampai 1.5km dah patah balik….ahahahahaha… tp kitaorg join mmg untuk fun jer kan. Jom aku cite lebih details pasal event Charity Walk World Hunger Relief ni yang berlangsung pada 5 Oktober di Putrajaya.

Kitaorg gerak ke Putrajaya dalam pukul 10.30 pagi sbb wife ajak gi lunch kat Saba Restaurant di Cyberjaya dulu. Wife nak belanja Nasi Arab katanya… mandi lamb (layan oooo). Saper yang x makan kambing mmg rugi oooo. Sampai kat Saba pukul 11 lebih tp lom bukak lagi so kena ler menunggu, ramai tau org menunggu restoran ni bukak…maknanya mmg sedap la kot. Abis jugak nasi ngan kambing aku dan wife belasah, naik sengkak perut..ahahahaha… tp takpe petang nanti kat eksesais kan kat Putrajaya.

Lepas lunch kitaorg terus ke Putrajaya, pend...

Jom Baca Lagi....