Jemputan FAM Trip Jom Mancing Udang 2014 Tourism Malaysia Perak

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Sekali lagi aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada pihak Tourism Malaysia Perak di atas Jemputan Program FAM Trip Jom Mancing Udang 2014 bertempat di Teluk Intan dan juga untuk mempromosikan produk-produk pelancongan di sekitar Hilir Perak. Seperti biasa, FAM Trip ini akan disertai oleh rakan-rakan media, agensi pelancongan dan juga rakan-rakan blogger. Antara rakan blogger yang turut serta ialah Bro Khir Khalid dan Bro D.Shahril Hakime…hihihihi… sekurang-kurangnya ada jugak rakan blogger yang aku kenal. 😀

fam-trip-tourism-malaysia-perak-hilir-perak-mancing-udang-galah-teluk-intan

Seronok sebenarnya dapat mempromosikan pelbagai tarikan pelancongan di negeri kelahiran aku sendiri ni iaitu Perak Darul Ridzuan dan menulis juga telah menjadikan hobi aku walaupun hanya menulis di blog. Manalah tahu, lepas ni dapat jemputan FAM Trip dari negeri lain pulak….hihihihihi… kalau ada rezeki laaaaa…

Entri ni sebenarnya aku dah setkan untuk auto publish pada hari ni sebab aku rasa memang susah nak online sepanjang tempoh program ni berjalan. Nantikan entri aku bagi program ni pulak nanti…..tunggguuuuuuuuuuu………hihihihi.. 😀

4 comments to Jemputan FAM Trip Jom Mancing Udang 2014 Tourism Malaysia Perak

  • Khir Khalid  says:

    Terbaik.. blogwalking dari Sg Perak di Teluk Intan. T kasih Tourism Malaysia Perak, t kasih sahabat & t kasih semua. All the best…Moh kite ke Perak!… 🙂

    • eshamz halim  says:

      wah..jauh nyer berblogwalking….ekekekekeke… 😀

  • Strider  says:

    Selamat memancing bro…hehehe..moga balik membawa hasil yang lumayan..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    • eshamz halim  says:

      mmg lumayan ooooo…ahahahahaha… kalau tak caya ..tanyalah bro khir khalid.. 😀

Isikan Komen Anda Disini