ATV Adventures Park tagged posts

Jom Join Layan ATV Di Kampung Kemensah

Salam,

Bulan lepas aku dan wife ada gi Layan ATV Di Mudtrekkerz Cahaya SPK Adventure Park. Sebenarnya, itu untuk merasa dan mencuba bagaimana nak menunggang motor bertayar 4 yang diberi nama ATV (All Terrain Vehicle) ni sebelum kitaorg nak gi layan kat ATV Adventure Park di Kampung Kemensah, Hulu Kelang. Aku dah book dan dah bayar deposit untuk 20 ATV dan sekarang dah ada 12 orang yang confirm untuk join kitaorg nanti. Sehingga hari ni, masih ada lagi 8 ATV yang masih tidak bertuan dan aku open jer pada sesiapa yang nak join tapi kena segera ler bayar deposit untuk confirmkan slot.

atv-adventures-park-kampung-kemensah-shamphotography

Sesiapa yang nak join, detailnya aku bagi kat bawah ni….

Tarikh : 7 Jun 2014 (Sabtu)
Masa : 9.00 pagi
Harga : RM100 seorang
Lokasi : Hulu Kelang ( Belakang Zoo Negara)

Aku amik package B : 1 hingga 1 setengah jam perjalanan (total masa pergi, lepak di air terjun & balik) secara offroad menuju ke air terjun...

Jom Baca Lagi....