Dive tagged posts

Scuba Diving: Bagaimana Untuk Menjadi Seorang Open Water Diver

bagaimana-untuk-menjadi-seorang-open-water-diver-lesen-menyelam-ambil-lesen-padi-naui-sdi-diving-shamphotography

Assalamualaikum dan salam mesra,

Aku dan wife baru jer selesai kursus Open Water Diver (OWD) pada bulan 3 yang lepas, sekarang ni pon masih terbayang-bayang ikan baracuda berenang-renang kat atas kepala….hihihihihihi. Bagi aku, pengalaman menyelam adalah satu pengalaman yang berharga dan aku tak pernah terpikir atau terlintas pun dalam kepala otak ni untuk mempunyai lesen menyelam. Cuba tengok gambar kitaorg kat atas tu, korang tak rasa teruja ker?…hihihihihi.. tapi kitaorg masih mentah dalam bidang ni dan banyak lagi yang perlu belajar pastu kena selalu gi menyelam untuk tingkatkan lagi kemahiran. Kalau korang nak baca perjalanan dan pengalaman kitaorg masa kursus Open Water Diver (OWD) dulu, leh baca kat entri kat bawah ni haaaa…..

i) Discover Scuba Diving
ii) Cabaran Untuk Mendapatkan Lesen Open Water Diver
iii) Secara Rasmi Kami Adalah PADI Certified Open Water Diver

Tujuan aku menulis entri ni sebenarnya untuk berkongsi pengalaman yang kitaorg lalui bagaimana untuk mendapatkan le...

Jom Baca Lagi....