Elifira Loy tagged posts

Program ASTRO: Tua Pun Boleh Bersama Proglidesports

program-astro-tua-pun-boleh-elfira-loy-zoey-rahman-hafizul-rosnah-mat-aris-proglidesports-proglide-sports-and-aviation-eshamzhalim-faridil-fazreen-aizat-hazman

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Aku pernah menulis 2 entri mengenai sukan ekstrem Paragliding dan entri-entri ini juga yang kerap menjadi bahan rujukan bagi yang ingin mencuba atau mencari maklumat tentang aktiviti sukan ekstrem ini. Bagi yang masih samar-samar dan untuk mengelakkan daripada kekeliruan yang berpanjangan, bolehlah terjah entri-entri dibawah ni haaaaa…. πŸ˜€

1. Bagaimana Untuk Menceburi Sukan Paragliding
2. Paragliding Di Bukit Jugra Banting

Korang mesti nak tau kan? Apa kaitannya di antara aku, Astro dan Proglidesports. Al-kisahnya bermula bila aku dapat panggilan telefon daripada pihak Astro. Seriusly, aku ingatkan pegawai khidmat pelanggan Astro yang telefon untuk mempromosikan pakej terbaru tapi rupa-rupanya Production Manager Astro yang telefon, bertanyakan tentang aktiviti paragliding untuk Program Astro β€œTua Pun Boleh”. Tak lama kemudian aku dapat email mengenai program tersebut daripada pihak Astro. Setelah aku berbincang dengan Aizat dan juga Faridil da...

Jom Baca Lagi....