Elifira Loy tagged posts

Program ASTRO: Tua Pun Boleh Bersama Proglidesports

program-astro-tua-pun-boleh-elfira-loy-zoey-rahman-hafizul-rosnah-mat-aris-proglidesports-proglide-sports-and-aviation-eshamzhalim-faridil-fazreen-aizat-hazman

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Aku pernah menulis 2 entri mengenai sukan ekstrem Paragliding dan entri-entri ini juga yang kerap menjadi bahan rujukan bagi yang ingin mencuba atau mencari maklumat tentang aktiviti sukan ekstrem ini. Bagi yang masih samar-samar dan untuk mengelakkan daripada kekeliruan yang berpanjangan, bolehlah terjah entri-entri dibawah ni haaaaa…. 😀

1. Bagaimana Untuk Menceburi Sukan Paragliding
2. Paragliding Di Bukit Jugra Banting

Korang mesti nak tau kan? Apa kaitannya di antara aku, Astro dan Proglidesports. Al-kisahnya bermula bila aku dapat panggilan telefon daripada pihak Astro. Seriusly, aku ingatkan pegawai khidmat pelanggan Astro yang telefon untuk mempromosikan pakej terbaru tapi rupa-rupanya Production Manager Astro yang telefon, bertanyakan tentang aktiviti paragliding untuk Program Astro “Tua Pun Boleh”. Tak lama kemudian aku dapat email mengenai program tersebut daripada pihak Astro. Setelah aku berbincang dengan Aizat dan juga Faridil da...

Jom Baca Lagi....