eshamzhalim.com tagged posts

Penukaran Domain Name Blog Ke www.eshamzhalim.com

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Terlebih dahulu, terima kasih aku ucapkan kepada pembaca-pembaca setia blog ni dari dulu hingga sekarang. Setelah dipikir, dicongak, dibincang dan dibrainstorm. Aku nak maklumkan kepada dunia alam siber ni bahawa domain name blog www.shamphotography.com akan bertukar ke www.eshamzhalim.com.

penukaran-domain-name-baru-eshamzhalim-com

Kenapa perlu ditukar?… mesti korang tertanya-tanya kan?… sebenarnya satu masa dahulu semasa zaman aku muda remaja, πŸ˜€ objektif utama aku menulis dalam blog ini adalah berkaitan dengan hobi photography aku dan juga untuk berkongsi hasil kerja part time aku sebagai wedding photographer. Sekarang ni aku jarang ambil job wedding dan kebanyakkan entri yang aku menulis sekarang adalah diluar niche photography. Demi untuk membesarkan skop blog, aku terpaksa menukar domain name sekarang kepada www.eshamzhalim.com supaya skop penulisan aku jadi lebih umum. Walau apa pun, aku masih boleh menulis pasal photography jugak kan.

Nampaknya, aku terpaksa berkerja keras lagi untuk...

Jom Baca Lagi....