Event tagged posts

Zombie Run Malaysia 2014

zombie-run-malaysia-2014-karnival-belia-putrajaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Badan masih terasa letih dan sengal-sengal lagi sebab berlumba lari dengan Zombie ahad lepas. Kalau korang masih ingat lagi entri “Apa? Ada Zombie Di Malaysia” yang aku tulis lebih kurang 2 minggu lepas, mesti korang tertanya-tanya manakah sambungannya kan?. Fusssss!!… ada banyak lagi entri yang masih dalam status “draft” tapi nampaknya aku siapkan pasal Zombie ni dulu lah.

Zombie Run Malaysia pada tahun ini telah diadakan seiringan dengan Karnival Belia di Precinct 4, Putrajaya. Aku dan wife seawal pukul 2 petang dah menuju ke Putrajaya sebab memang tahu mesti jalan jem. Memang sesak giler nak menuju ke Karnival Belia tu, pastu dengan Waze yang tak berapa nak betul… asyik berpusing-pusing jer kitaorg…hihihihi.. 😀 . Kitaorg terpaksa parking kereta di Precinct 18 pastu kena jalan kaki lebih kurang 2 km untuk ke lokasi Zombie Run ni. Belum kena lari dari zombie lagi, kitaorg dah letih…ahahahahaha....

Jom Baca Lagi....