Hutan Simpan Bukit Lagong Kepong tagged posts

Video Edisi Khas Kami Di FRIM

Salam,

Dalam 2 entri Meneroka Hutan Simpan Bukit Lagong FRIM yang lepas, aku ada cakap nak kongsi Video Edisi Khas kitaorg kat FRIM kan??….. sorry ler kalau aku buat korang tak sabar dan lama menunggu….hihihihi.. πŸ˜€ . Bukannya apa, cuma sibuk sket dengan hal rumah. Nak editing video pun takde masa sangat pastu lama jugak untuk cari lagu latar yang sesuai untuk video klip ni…ekekekekeke.. ala-ala MTV ler pulak!.

video-edisi-khas-hutan-simpan-bukit-lagong-frim-kepong-shamphotography

Sekarang ni aku rasa, aku lebih kerap shoot video lak…..mungkinkah aku akan beralih daripada photographer ke videographer?… hihihihihi…. πŸ˜€ . Nak buat video editing sebenarnya memerlukan PC yang high spec tapi laptop aku sekarang ni pun akan jadi slow biler nak render video. ekekekekeke… tp boleh jer setakat video-video tak profesional aku ni… hihihihi.. jom layan video.. kalau nak syok! sila kasi speaker kuat sket…leh layan lagu Abe Jenal.

Meneroka Hutan Simpan Bukit Lagong, F.R.I.M, Kepong from Eshamz Halim on Vimeo.

Video Edisi Khas kitaorg “Meneroka Hutan Simpan Bukit ...

Jom Baca Lagi....