Krabi Airport tagged posts

Trip to Krabi Thailand – Day 3 (Part 2)

Salam,

Masih belum abis lg cerita pasal Krabi yer, entri ini adalah sambungan daripada entri hari ketiga di Krabi dan terima kasih juga kepada pembaca blog ini kerana sudi meluangkan masa untuk membaca diari photography ni. Mmg dah lama rasanya aku x aktif blogging tp semenjak aku setupkan blog www.vitamin4kesihatan.com wife, terasa semangat nak berblogging tu datang kembali. So saper2 yg rajin tu, sila la layari blog wife aku yer…support kawan2 la sikit… semua mengenai kesihatan dan aku pun skrg ni mula makan vitamin tambahan dan mula jaga pemakanan walaupun sdg mencuba sedaya upaya ni…..fast food pun dah kurang makan, kebanyakkan masak sendiri & smoking pun dah stop skrg. Mudah-mudahan dapat diamalkan secara berterusan.

So skrg ni, biar aku sambung balik cerita pasal Krabi…selepas kitaorg selesai trip ke Phi Phi Island dan pulang ke hotel, malam tu kitaorg keluar cepat sket sbb nak ke bandar Krabi...

Jom Baca Lagi....