Phi Phi Don tagged posts

Trip to Krabi Thailand – Day 3 (Part 1)

Susah jugak nak cari masa untuk menulis skrg ni, ada jer kerja2 harian perlu diuruskan dulu tp sebelum tu aku just nak share dgn korang semua, hari ni adalah hari ke 72 aku stop merokok…bangga tu adalah sikit tp masih usaha lg ni. Dah lama niat tu ada tp susah jugak nak hilangkan kalau sudah jadi tabiat kan? Pastu skrg ni aku setkan 2-3 kali seminggu aku mesti turun ke swimming pool bawah rumah aku untuk gi swimming, kasi badan eksesais sbb jarang nak eksesais ni….tp dah stop merokok ni kurang ler sikit semput kalau gi swimming pastu leh asahkan skill swimming….ekekekekeke.

So berbalik kita pasal trip aku ke Krabi, hari ketiga aku ngan wife biasa la kan mmg tak bekfes kat hotel nyer. Kitaorg amik Hafeesyam pastu pusing2 cari tempat makan, akhirnya jumpa 1 kedai dekat jer kat hotel kitaorg….kedai biasa jer tp diyakini halal ok!.. kitaorg mkn nasi minyak yg digaulkan dgn daging....

Jom Baca Lagi....