Restoran Halal Di Hatyai tagged posts

Kembara Ke Hatyai-Songkhla Thailand: Bahagian 4

kembara-hatyai-thailand-tempat-menarik-di-hatyai-tempat-shopping-di-hatyai-hatyai-airport-eshamzhalim

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Jom aku ceritakan sambungan bahagian 4 bagi Kembara ke Hatyai dan Songkhla, Thailand. Sebenarnya, masih banyak lagi entri-entri yang tersangkut dan aku perlu habiskan entri kembara ni dulu sebelum mula menulis tentang aktiviti-aktiviti lain. Bahagian 4 ini merupakan bahagian terakhir dan hari terakhir kami berada di Hatyai sebelum bertolak pulang ke tanahair tercinta. Bangun Harimau Malaya!!..Bangun!!!.. hihihihihi… (selingan sikit!..paham-paham jer la).

Sebelum tu, sesiapa yang baru mengikuti entri ini. Bolehlah klik link entri dibawah ni untuk mengelakkan daripada korang tersesat lebih jauh…hahahahaha.. 😀

1. Kembara Ke Hatyai-Songkhla Thailand: Bahagian 3
2. Kembara Ke Hatyai-Songkhla Thailand: Bahagian 2
3. Kembara Ke Hatyai-Songkhla Thailand: Bahagian 1

Hari ketiga ni, hanya santai jer sebenarnya sebab memang tiada apa-apa lokasi untuk diterjah. Lagipun kami semua kena check-out daripada hotel jam 12 tengahari...

Jom Baca Lagi....

Kembara Ke Hatyai-Songkhla Thailand: Bahagian 2

kembara-hatyai-thailand-tempat-menarik-di-hatyai-chang-puak-camp-tempat-adventure-outdoor-shah-alam-seafood-di-hatyai-eshamzhalim

Assalamualaikum dan Sawadee,

Sabai di mai? Aku harap korang semua sentiasa berada dalam keadaan sihat dan pastinya ramai yang dah tak sabar untuk membaca sambungan bahagian ke 2 pengembaraan aku dan wife semasa berada di Hatyai. Hari kedua ini semestinya menjanjikan pelbagai aktiviti-aktiviti yang menarik dan penuh dengan kenangan manis….hihihihi.. 😀 (ayat kena bagi manis sikit!!)

Sebelum itu kepada sesiapa yang masih belum baca bahagian 1, silalah baca di entri Kembara Ke Hatyai-Songkhla Thailand: Bahagian 1 bagi mengelakkan sebarang kekeliruan berlaku. Nanti tiba-tiba korang pening pulak!!….hihihihi.. 😀

Scha dan Abang Mizi seumpama warden asmara yang sedang menunggu kami satu persatu turun ke lobi hotel untuk berkumpul…ahahahahaha.. 🙂 . Alhamdulillah!, cuaca di bandar Hatyai amatlah memuaskan. Kembara pada hari kedua ini dimulakan dengan sarapan pagi di Restoran Salma sebelum kami memulakan sebarang aktiviti di bandar Hatyai.

Restoran Salma

Restoran Salma ini juga merupa...

Jom Baca Lagi....