Seafood tagged posts

From Sabah With Love – Part 1

Bila celik jer mata, tangan pun terus merayap mencari jam… rupa-rupanya baru pukul 7 pagi tapi kat luar dah macam pukul 8-9 pagi, mmg cuaca dah terang dan panas…langit pulak mmg sangat biru yer!. Kat Sabah ni pukul 6-6.30 dah terang dah, x mcm kat KL still gelap lagi. Aku ngan wife tersenyum jer biler pandang ke langit, nampak biru jer pastu awan ketul2 dan kecik2….Alhamdulillah, cantik cuaca ari ni dan mmg sesuai untuk gi ronda2 pulau….ekekekeke..kalau lah ujan lg mmg terperap kat hotel jer lah. Bila nampak langit biru, apalagi terus ler bersiap untuk keluar tp sejuk giler pagi tu dgn kitaorg terlupa nak offkan aircond lg, sib baik ada water heater kat bilik air….ekekekekeke.

Perut pon dah berbunyi sebenarnya menandakan masuk waktu makan bekfes. Dari hotel kitaorg nak ke Jesselton Point Jetty, nampak dgn pandangan mata kasar mmg dekat yer tp biler dah mula berjalan rasa jauh ler jugak….morning exercise la nampaknya...

Jom Baca Lagi....