Segmen Blogger tagged posts

10 Random Facts About Me: When I am Travelling

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Dah lama rasanya aku tidak ditag oleh sesiapa pastu secara tiba-tiba terasa seperti nama aku diseru-seru di dalam blog Puan Nana Tron. Bagi sesiapa yang masih belum mengenali Puan Nana Tron kita ni, bolehlah terjah blog beliau.

Ermmm… 10 Random Facts About Me: When I am Travelling ataupun 10 fakta secara rambang mengenai diriku apabila aku mengembara. Travel atau mengembara ni sebenarnya memang telah menjadi satu aktiviti kesukaanku. Lebih-lebih lagi kalau ditaja untuk mengembara atau travel dengan wife tersayang… mestilah seronok…hihihihi. πŸ˜€

jom-travel-eshamzhalim-travelblogGambar daripada instagram wife…. πŸ˜€

Demi menyahut cabaran Puan Nana Tron, jom aku senaraikan 10 Random Facts About Me: When Eshamz HalimΒ  Travelling….

1. Suka tempat duduk di tepi bahagian sayap jika menaiki kapal terbang.

Sama seperti Puan Nana Tron, memang aku suka tempat duduk dibahagian sayap. Tak tahu kenapa?. Mungkin aku rasa seimbang kot sebab duduk di tengah-tengah kapal terbang.

jom-travel-eshamzhalim-travelblog

2...

Jom Baca Lagi....

The Liebster Award by Bro Khir Khalid

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni aku telah di tag oleh blogger aktivis kemasyarakatan terhebat iaitu Bro KhirKhalid untuk menyertai segmen “The Liebster Award Khas” untuk blogger-blogger. Terima kasih juga kat Bro Khir sebab ingat jugak kat aku….ahahahahaha….dalam banyak-banyak geng blogger dia, ada jugak terselit nama blog tempelan aku yang dia tag…hihihihi… terharu lak rasanya.. πŸ˜€

liebster award

Apa itu The Liebster Award ni ek???…kalau nak tau klik jer —> Liebster Award

Apa yang perlu aku buat ek apabila di tag?….ermmm.. sebenarnya dalam segmen ini aku dikehendaki menjawab 11 soalan dengan sejujurnya soalan yang diberi oleh blogger Bro Khir. Lepas tu aku pulak perlu tag 11 geng-geng blogger aku yang lain dan aku pula perlu beri soalan untuk dorang pulak jawab… ala-ala email berantai ler tuuu!!… :D. Klik jer kat sini kalau korang nak tau soalan apa yang ditujukan kepada aku oleh Bro Khir Khalid.

11 soalan-soalan daripada Bro Khir Khalid yang simple… πŸ˜€

1...

Jom Baca Lagi....