Skytrex Adventure tagged posts

Skytrex Adventure Challenge

Salam,

Siapa yang dah pernah layan Skytrex Adventure Challenge kat Taman Pertanian, Shah Alam?. Taman Pertanian kat Shah Alam ni biasanya dikenali dengan nama Bukit Cherakah. Aku dah 2-3 kali datang ke sana sebelum ni, selalunya gi amik gambar jer dengan geng-geng Photographer dulu. Tapi kali ni aku dan wife join sekali lagi geng-geng White Water Rafting hari tu untuk sahut cabaran di Skytrex Adventure pulak. Wife dah pernah buat aktiviti ni dulu cuma aku jer yang first time so memang ler aku yang terlebih excited daripada wife, nyaris-nyaris ler jugak tak jadi join.

skytrex-adventure-shah-alam-big-thrill-shamphotography

Pukul 9 pagi kitaorg dah keluar gi bekfes sebelum terus ke Taman Pertanian. Bayar tiket masuk pastu terus lepak kat tempat tunggu bas kat dalam Taman Pertanian tu sementara tunggu geng-geng lain. Kalau korang nak tahu info yang lebih detail pasal bayaran masuk, bayaran challenge dan info pasal Skytrex Challenge boleh masuk website Skytrex-Adventure.

skytrex-adventure-shah-alam-big-thrill-shamphotography

Biler semua geng dah sampai terus naik bas ke lokasi Skytrex Adventure ...

Jom Baca Lagi....