Statistik Blog tagged posts

Statistik Blog Dan Ranking Alexa

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Terlebih dahulu aku nak ucapkan terima kasih kepada pembaca dan rakan-rakan blogger yang sentiasa berkunjung ke blog www.shamphotography.com . Hari ni aku cuma nak berkongsi dengan korang statistik blog aku sepanjang tahun 2014 ni. Tersenyum jugak aku bila tengok statistik jumlah Unique Visitors (UV) daripada bulan Januari hinggalah ke hari ini…hihihihihi… πŸ˜€ . Cer tengok gambar kat bawah ni haaa…. aku amik daripada CPanel Web Hosting aku. Mungkin tidak sehebat blog-blog yang lain sebab setiap hari boleh mencapai hingga beribu-ribu UV. πŸ˜€

Stat Unique Visitors shamphotography.com

stat-2014-shamphotographyStatistik sehingga 21 Mei 2014

Alhamdulillah!Unique Visitors (UV) semakin meningkat setiap bulan dan ini sebenarnya memberi aku semangat untuk terus dan terus dan terus dan terus dan terus dan terus menulis dan berceloteh di dalam diari alam maya aku...

Jom Baca Lagi....