Tempat Makan Menarik Di Johor tagged posts

Restoran Sup Tulang ZZ Johor Bahru – Sup Tulang Terbaik

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Terlebih dahulu, nak mintak maaf kat rakan-rakan blogger sebab tak dapat nak blogwalking kat blog korang….ekekekeke.. jadual aku dan wife penuh giler dengan aktiviti dan roadtrip. πŸ˜€ . Entri pasal Gua Tempurung dan White Water Rafting pon tengah terkial-kial nak siapkan pastu last week kitaorg gi roadtrip ke Singapore. Isnin sampai Jumaat lak terpaksa melepak di opis masing-masing, maklum ler kerja makan gaji kan.

Entri kali ni bukan nak bercerita pasal roadtrip ke Singapore tapi mengenai 1 tempat makan menarik di Johor Bahru. Entri pasal roadtrip akan menyusul kemudian yer…. πŸ™‚ .Β  Bagi orang selatan mesti dah tahu mengenai Restoran Sup Tulang ZZΒ  yang terletak diΒ Jalan Petri, Johor Bahru.

restoran-sup-tulang-zz-johor-bahru-food-review-tempat-makan-di-johor-shamphotography-sup-tulang-terbaik

Aku dan wife tak pernah tahu pasal restoran ni sebenarnya tapi seperti kebiasaan biler kitaorg travel kemana-mana, kitaorg mesti tanya tempat makan yang menarik di situ...

Jom Baca Lagi....