Zombie tagged posts

Apa? Ada Zombie Di Malaysia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Rilek! rilek!… jangan terkejut!….jangan lari…. mana ada Zomba kat Malaysia ni… eh!..silap lak, bukan Zomba tapi Zombie laaa…ekekeke.. masih korang ingatkah pada Kampung Pisang? atau masih korang ingatkah pada Husin, Usop Wilchair, Pak Abu ataupun Pak Jabit?. Walau apa pun entri ini takde kena-mengena dengan mereka semua….ekekekeke… ok!..ok!.. jom aku cerita. Cer cite!..cer cite!.. (dialog dari penduduk Kampung Pisang).

zombies-run-2014-putrajaya-shamphotography

Rupa-rupanya ada satu larian yang dianjurkan pada setiap tahun dinamakan sebagai “Zombie Run Malaysia”. Seriously aku baru tahu pasal Zombie Run ni, itu pun kawan wife aku (Zakiah Musa) ajak join dalam facebook. Memang nampak macam menarik dan adventure ler pulak, terus aku dan wife reply balik kat facebook, inform kitaorg setuju untuk join sekali disebabkan dorang mencari lagi 2 orang untuk join. Zombie Run ni sebenarnya acara secara berkumpulan dan setiap kumpulan harus ada 4 anggota...

Jom Baca Lagi....