Video Edisi Khas Kami Di FRIM

Salam,

Dalam 2 entri Meneroka Hutan Simpan Bukit Lagong FRIM yang lepas, aku ada cakap nak kongsi Video Edisi Khas kitaorg kat FRIM kan??….. sorry ler kalau aku buat korang tak sabar dan lama menunggu….hihihihi.. 😀 . Bukannya apa, cuma sibuk sket dengan hal rumah. Nak editing video pun takde masa sangat pastu lama jugak untuk cari lagu latar yang sesuai untuk video klip ni…ekekekekeke.. ala-ala MTV ler pulak!.

video-edisi-khas-hutan-simpan-bukit-lagong-frim-kepong-shamphotography

Sekarang ni aku rasa, aku lebih kerap shoot video lak…..mungkinkah aku akan beralih daripada photographer ke videographer?… hihihihihi…. 😀 . Nak buat video editing sebenarnya memerlukan PC yang high spec tapi laptop aku sekarang ni pun akan jadi slow biler nak render video. ekekekekeke… tp boleh jer setakat video-video tak profesional aku ni… hihihihi.. jom layan video.. kalau nak syok! sila kasi speaker kuat sket…leh layan lagu Abe Jenal.

Meneroka Hutan Simpan Bukit Lagong, F.R.I.M, Kepong from Eshamz Halim on Vimeo.

Video Edisi Khas kitaorg “Meneroka Hutan Simpan Bukit Lagong di FRIM, Kepong”. Alam semulajadi adalah warisan kita dan marilah kita sama-sama menjaga khazanah ini untuk generasi yang akan datang. 🙂

Boleh share di facebook atau google+ kalau nak dan jangan ler lupa like banyak-banyak entri aku di ek!… ekekeke.. 😀

6 comments to Video Edisi Khas Kami Di FRIM

  • TENGKUBUTANG  says:

    suakakn expedisi yea korang ni.. best2.. hee..

    • eshamz halim  says:

      Mmg best gak aktiviti gini… ajak ler En. Hubby gi aktiviti2 gini…syokkk oooo… 😀

  • Khir Khalid  says:

    Wow.. terbaik.. seronok juga aktiviti2 mcm ni.. santai tp mencabar.. tahniah diatas pembikinan video juga ye.. 😀

    • eshamz halim  says:

      Saudara Khir, mmg seronok abiskan masa lapang dengan aktiviti2 gini…hihihihihi.. video simple jer ni…hihihihi.. TQ2.. 🙂

  • sobri  says:

    wow..memng awosemelah video ni..terbaik.. \selamat menyambut tahun baru bro 🙂

    • eshamz halim  says:

      Tima kasih bro…. video simple & segera jer ni…hihihihi.. Selamat Tahun Baru jugak bro….. 😀

Isikan Komen Anda Disini