mtlatte-cafe-diskaun-10-peratus-jom-ngopi-eshamzhalim

Assalamualaikum dan Salam Mesra,

Mesti korang pernah baca entri mengenai MTLatte Cafe di dalam Segmen Jom Ngopi aku dan dengan ini, aku ada satu berita gembira untuk dikongsikan kepada semua terutama kepada peminat-peminat kopi di luar sana. Pemilik MTLatte Cafe telah bermurah hati untuk memberi diskaun sebanyak 10% kepada semua pelanggan di MTLatte dan syaratnya mudah sahaja. Apa yang korang perlu buat untuk dapatkan diskaun ni ialah:

1. Menjamu selera atau minum kopi sambil bersantai di MTLatte Cafe.

2. Layari blog www.eshamzhalim.com di telefon pintar korang dan klik pada entri Jom Ngopi: MTLatte Cafe @ Dataran Ara Damansara

3. Tunjukkan entri tersebut di telefon pintar korang pada staf MTLatte Cafe untuk mendapatkan diskaun 10% daripada jumlah pembayaran.

Senang jer bukan?… Bolehlah ajak rakan-rakan semua berkunjung ke MTLatte Cafe untuk menikmati menu-menu menarik serta jangan lupa untuk mencuba menu kopinya. Ok!.. Jom Ngopi kita!!… πŸ˜€

Tawaran diskaun ini sah sehingga 31 Januari 2015.

Kepada sesiapa yang inginkan maklumat lebih lanjut mengenai lokasi ataupun masa operasi MTLatte Cafe, silalah klik pada entri Jom Ngopi: MTLatte Cafe @ Dataran Ara Damansara. . Video pun ada untuk ditonton.

Segala maklumat ada disitu…. πŸ˜€ . Jangan lupa singgah tau!…

mtlatte-cafe-dataran-ara-damansara-eshamzhalim

Loading

page-break-dashed-line-01 Mungkin anda berminat dengan entri-entri dibawah:

2 thoughts on “Dapatkan Diskaun 10% Di MTLatte Cafe

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.