Assalamualaikum dan Salam Mesra kepada pengunjung blog ini.

Blog www.eshamzhalim.com adalah merupakan blog peribadi. Segala artikel dan entri yang ditulis di dalam blog ini adalah sekadar perkongsian maklumat, pandangan dan juga pengalaman penulis sendiri. Sebarang pendapat, perkongsian atau maklumat yang ditulis tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali pemilik meletakkan nama, link atau gambar pemiliknya.

Penulisan artikel di dalam blog ini hanyalah sekadar perkongsian peribadi dari pemilik, tidak berniat menghasut atau menghina sesiapa dan ianya juga tidak mewakili mana-mana parti, pertubuhan atau badan-badan organisasi tertentu.

Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab keatas sebarang kesalahan atau kelalaian dalam penggunaan maklumat di dalam blog ini. Pemilik juga tidak akan bertanggungjawab di atas segala kerugian, kecederaan, kelalaian, tidak puashati atau apa sahaja kesukaran emosi atau yang merosakkan hidup pengunjung daripada pembacaan dan penggunaan maklumat daripada blog ini.

Gambar dan video yang digunapakai di dalam blog ini diperolehi dari sumber sendiri dan ada juga dari media sosial yang lain dengan menggunakan carian enjin yang terpilih dan digunapakai dengan tujuan yang baik dan tiada niat untuk mencari keuntungan atau memberi aib pada pemilik sumber.

Jika pemilik sumber tidak membenarkan gambar atau video mereka digunakan , pemilik sumber boleh melaporkan terus ke pemilik blog ini berserta bukti hakmilik dan ianya akan dihapuskan dari halaman blog ini.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mengambil sumber gambar atau video dari blog ini , harap dapatkan kebenaran terlebih dahulu daripada pemilik blog ini atau memberi kredit/backlink ke blog www.eshamzhalim.com.

Pemilik blog www.eshamzhalim.com boleh dihubungi melalui eshamzmh@gmail.com.

Sekian, terima kasih.

page-break-dashed-line-01 Mungkin anda berminat dengan entri-entri dibawah: